parallax background

Hogy ki vagyok én?

 

Már kicsi gyermekkoromban körvonalazódtak céljaim.

A gyógyítás és a tanítás volt az, ami világéletemben érdekelt. 

Azon sohasem gondolkodtam, hogyan fog ez megvalósulni, de tudtam, ezzel szeretnék foglakozni. Közgazdászként végeztem, de soha nem dolgoztam a szakmában. Noha mindig éreztem, de be kellett látnom, hogy nem ez az én utam. 

Míg környezetemben oly sokan a biztonságra, kiszámíthatóságra törekedtek, nekem mindig fontosabb volt az intuíció és a szabadság. Ebben láttam kiteljesedésem, önmegvalósításom zálogát. Újító voltam világéletemben.

Az életem minden területén a magasabb összefüggéseket keresve, intuitíven hozok meg döntéseket, látok át problémákat. Már értem és érzem, hogy mekkora lehetőség ez számomra, legfőképp azért, mert merek és képes vagyok élni is vele.

 

 
parallax background
 

Ezáltal kaptam meg az élettől a legnagyobb ajándékot, azt, hogy azzal foglakozhatok, ami a legjobban érdekel, amihez a legjobban értek, ami a legtöbb sikert hozza el számomra, ezáltal mások számára is. 

Nagyon szeretem a munkám. Rengeteg energiát jelent számomra az, hogy segítő tevékenységemet - ami több mint húsz éves múltra tekint vissza -  mintegy önmagam, és ezáltal mások életét javítandó misszióként  élhetem meg.

Segítő tevékenységem során emberek, sorsok, életek jönnek rendbe. Sokan keresnek meg ma is azzal, hogyan találják meg magukban a harmóniát. Ebben bárkinek segítségére tudok lenni. Két csodás gyerekem mellett ez az, ami leginkább inspirál, ami feltölti, teljessé teszi mindennapjaimat. Életfeladatomnak tartom, hogy az öröm energiájával élve segítsek másoknak is felfedezni és megélni azt a képességet, ami a hétköznapokban is alkalmassá tesz minket meglátni és megélni azt a csodát, ami teljessé teszi életünket. 

 

parallax background

 

Saját életem teszi hitelessé azt,  amit csinálok.

Folyamatosan képzem magam, és mostanra már olyan eszköztárral rendelkezem, amellyel gyorsan és hatékonyan tudok a problémák gyökeréhez jutni. 

Többezer kezeléssel a hátam mögött képes vagyok nagyon gyorsan felmérni az egyéni mintázatokat az élet bármely területén. Rá tudok érezni arra, hogy hol, és hogyan kell feloldani ezeket az elakadásokat. Akár már pár konzultációt követően is látványos eredményeket tudunk elérni a problémák, nehézségek kezelésében.

Segítek neked is megtalálni a Te utad!

 

Timár Rita

Intuitív Guide

 
parallax background
 

Írj nekem!