Szolgáltatásaim

 

Hogyan dolgozom?

Szívesen segítek, ha te az vagy, aki ...nem tudod elképzelni, hogy lehet másként is élni

szorongsz, pánikolsz, félsz

gyászmunkában vagy

lemondtál magadról

nem értied, nem tudod túltenni magad, nem tudod elengedni

félsz attól, hogy visszajön, attól hogy nem jön vissza, attól hogy így marad…


Vedd fel velem a kapcsolatot
parallax background
 
Timár Rita - Oldások - Meditációk, Workshopok
 

Oldások


Személyes konzultáció


A velem való személyes konzultáció a legértékesebb hozzájárulás a belső folyamatok megindításához, és a blokkok oldásához.
Ez egy másfél órás lehetőség, mely során számodra tartom fenn az ítéletmentes, megértő, teljes figyelmem. Intim, bensőséges közegben elmélyülünk a történetedben, a fókuszban végig te vagy, így van mód arra, hogy a lelki gubancokat kibogozzuk, bejárjuk az adott téma ívét. Intuitív vezetett folyamatok által, közösen nyitjuk meg az utat és kaphatod meg a személyre szóló megoldást. Új nézőpontokat találunk, amin keresztül akár azonnal is meg tudod tapasztalni a megkönnyebbülést. Mindeközben technikákat is kapsz a kezedbe, amiket otthon gyakorolva, folytatva a saját életed irányítását átveheted.
 

Mit csinálunk a konzultáció alatt?


Abban a pillanatban, amikor általam adott biztonságos térben kilépsz az igazságodból és szembenézel a fájdalmaddal, feldolgozhatóvá válik és kitisztul sok trauma, nézőpont, ami eddig gátolt.

Ezt követően:

új utakat gondolunk ki,
együtt elkezdjük átalakítani a belső világod,
megkeressük, amit a legbelsőbb igazságodnak érzel,
közösen megtaláljuk az alapvető értékeid, igényeid, vágyaid és szenvedélyed,
megtanítalak a belső örömforrásodhoz kapcsolódni.

Ebbe a folyamatba invitállak személyes intuitív vezetődként, biztonságban tartva a teret köréd.
parallax background
 

Workshopok


A workshopokat az az igény hozta életre, hogy bizonyos belső, egyéni folyamatok, blokkoldások mellett a csoportenergia által olyan dolgok is be tudnak kerülni a közös térbe, amiről nem is tudtuk, hogy jelen van. Csoportenergia: megtartó erő, mely mellett könnyebben bele mehetsz a folyamatodba. Az is megnyugtató, hogy nem vagy egyedül, kapsz többfajta megküzdési mintát, és a megoldásra is nagyon sok nézőpontot. Biztonságos, tiszta térben benne lehetsz a folyamatodban.
Azért jó még, mert irányított témán keresztül a belső folyamatokat új információkkal is támogatjuk. Előjöhetnek olyan kérdések, amik valószínűleg enélkül soha nem jutnának eszedbe.
Timár Rita - Workshopok
 
parallax background
 
Timár Rita - Meditációk
 

Meditációk


Zoom online meditációs és beszélgető kör minden héten adott témát körbejárva szakértőkkel.
Időpontja: minden pénteken 19 órától, Helyszíne: saját kényelmes kanapéd, vagy ágyikód, online zoom megosztásban.
 

Ha bizalmat szavazol nekem és magadnak, akkor általam vezetve Te érheted el, hogy ...legyen önbizalmad és magabiztosságod

élhess boldog párkapcsolatban

élhess helyreállt családi békében

legyenek iskolai, vagy munkahelyi sikereid

elérhesd az álommunkádat, vagy pozíciót

pénzügyi egyensúly mellett bőségben élhess


.


Vedd fel velem a kapcsolatot
 

Rólam mondták

 • Ági
  Rita megmutatta mi rejlik bennem, amit rég elfeledtem. Felszínre hoztuk a jó dolgokat. Segített kilépni a komfortzónámból, amin túl csomó huncutság van…. Megtanította, ami másokban nem tetszik, magamban keressem először. Hálás vagyok, hogy megmutatta hogyan nézzem az élet tükrét és fordítsam a javamra.  
  Ági
 • Ági
  Hisztis, sértődött, duzzogó gyereklelkű felnőtt voltam. Ritával megtanultam kezelni a konfliktusokat. Nem megyek bele, vagy nem pazarlom az energiáimat. Megtanultam kérni az erőszakoskodás helyett. Nem rágódok túl sokat, mert már tudom mindenre van megoldás.   
  Ági
 • Andi
  Azért jó Ritával „dolgozni”, mert instant okosságok és guruszövegek helyett inkább folyamatosan új nézőpontot tud adni nekem, amivel tovább tudok menni a saját utamon. Impulzusai afelé „löknek”, hogy megvizsgáljam, fejlesszem női tudásom, önismeretem.  
  Andi
 • Andrea
  Külföldön éltem, mikor Ritával összehozott az élet. Nagyon egyedül voltam. Rita segítségével tettem meg a lépéseimet a boldogságom felé. Voltak gátjaim, amiket feloldottunk. Sok változás történt a lelkemben pozitív irányba. Menyasszony vagyok, építkezünk, jöhet a baba is.   
  Andrea
 • Anetta
  Rita profizmusa lenyűgöző. Nemcsak hihetetlen szakmai tudása, hanem mély alázata a gyógyítás és gyógyulni vágyó iránt. Egyéni alkalmait női lágyság áramlása és olyan magasszintű tudás jellemzi, amelyet megtapasztalni egy csoda. Szívből ajánlom őt mindenkinek!  
  Anetta
 • Anita
  Mostanában színes világ! Rita sokszor kitakarítja a vulkánomat és a rózsámmal jóban lettünk a bolygócskámon. A dobozban a birkám is virgonckodik.   
  Anita
 • Anna
  Nagyon sokat és régóta szenvedtem a szorongástól, depressziótól. Bár még küzdök a problémákkal, de Rita megmutatta, hogy vannak az életben reményteljes, pozitív perspektívák. Valamiért megnyugtat, hogy abban hiszek, hogy mindenki úgy jó, ahogy van. És mindannyian képesek vagyunk a boldogságra.   
  Anna
 • Ildi
  Nem gondoltam volna, hogy ekkora változás lesz! Sajnálom, hogy véget ért! Köszönöm Rita! Ugye lesz haladó csoport is?
  Ildi
 • Karolina
  Ritával való munkám után úgy érzem magabiztosabb lettem, nagyobb önbizalommal. A sors mostanság olyan helyzeteket kínál, amelyekben cselekednem kell és jól veszem az akadályokat. A férjemmel is meghittebben és okosabban tudom kezelni a helyzeteket.   
  Karolina
 • Kata
  Amikor Ritával indultunk, a hormonháztartásom a feje tetején állt. Globálisan kerestük meg a kiváltó okokat. Az életminőségem jelentős mértékben változott. Endokrinológus legyen a talpán, aki ilyen összetetten gyógyít.

  Kata
 • Megörültem a lehetőségnek. Nem ismertem még Ritát, de hallottam már róla. Az első perctől kezdve laza és természetes volt a hangulat. nem volt nehéz feszélyezttség nélkül nekivágni a napnak. Valóban fordulatot hozott az életembe. Olyan tapasztalatokat érzéseket, felismeréseket  hozott,  hogy hiába csak egy nap volt, valóban fordulatot jelentett. Nem csak napfordító, de sorsfordító találkozás volt. Köszönöm!
 • Kinga
  Soha nem felejtem el, amikor Rita azt mondta, hogy egy toronyba zárt királylány vagyok, aki várja a lovagot és nem ismeri fel, hogy a toronyból maga is kijuthat. A kijutásomhoz megelevenedett előttem egy kép, amint minden erővel ereszkedem a torony falán az indákon… Erre Rita megkérdezte, hogy miért nem használom az ajtót?....  
  Kinga
 • Kinga
  Mikor Ritát végre megtaláltam, több évnyi felgyülemlett, tarthatatlan problémát és terhet vonszoltam magammal. A sok haszontalan módszer után Ritával sikerült leásni a probléma gyökeréig. Az addig egymástól függetlennek hitt nehézségekről kiderült, hogy egy gyökerük van. Így máris nem volt olyan félelmetes.

  Kinga
 • Kinga
  Még mindig küzdök a nőiességemmel, vagy talán épp a nőiességemért, de már sokkal elfogadóbb vagyok magammal szemben. Ritával megtanultam szeretni a nőt, aki bennem egyre inkább életre kel és persze barátkozom a gondolattal, hogy őt mások is szerethetik.   
  Kinga
 • Klára
  Rita akkor segített, amikor gyerekeim apja másodszor elköltözött tőlünk hátrahagyva egy csomó adósságot. Erőt adott nekem és hitet bízni magamban. Elhittem, hogy ami történik csakis jó lehet. Éreztem, jobbat érdemlek és elhittem, hogy megtalál a szerelem. Az út hosszabb volt, de megérte. Megismertem egy csodálatos embert. Mára tudom, hogy értékes vagyok. És igenis szerethető….

  Klára
 • Krisztina
  Ritával mindig szeretem az oldásainkat. Nagy érzékkel talál rá az adott probléma magjára, amit a vezetésével mindig sikerül kioldani. Vannak emberek, akik segítő foglalkozásra születnek. Hát ő ilyen! Ajánlom szeretettel!

  Krisztina
 • Laura
  Rita abban segített, hogy megtaláljam az okát miért hiányzik a szerelem az életemből. A probléma mélyen volt. Ritával hosszabb folyamat során jutottunk oda, mire rám talált az érzés, mire vágytam. Aki mellett ma ébredek, elfogadja a kócos hajamat, megnyugtat ha kell és dicsér, amikor harci díszben indulok szórakozni.

  Laura
 
 

Írj nekem!