Időnyerő – Workshop

Az egész akkor kezdődött, amikor a nemzetközi-karrier-csajszi barátnőim eljöttek hozzám pizsi-partizni. Főiskolai barátnők, több időzónában dolgoznak különböző országokban, szép karriert futottak be. Öten vagyunk barátnők, az életvitelünk miatt kifejezetten kihívás összehozni ,hogy mindnyájan egy országban tartózkodjunk. Amikor eljöttek, iszogattunk, beszélgettünk, aludni tértek, én még hajnalig csacsogtam, majd reggel ugyanúgy korán keltem, elvittem a gyerekeket oviba, majd megállapítottam magamban, hogy nyugodtan elmehetek tornázni, mert egyhamar úgysem fognak felkelni. Azért is szeretem a mozgást, mert nemcsak kikapcsol, hanem olyankor jönnek a legjobb ötletek.

Így érkezett meg az ihlet. Elfoglalt anyaként és terapeuta ként sok feladat hárul rám, mégis fontos, hogy legyen minőségi időm is magamra. Sok technikát kipróbáltam, azokat alkalmazom, amelyek működnek.

Ezért kezdtem el összeállítani egy olyan programot, ami segít abban, hogy időt nyerhessünk önmagunk és a feladataink számára. Ez több komponensből is áll:

-Mivel a stressz rengeteg energiánkat leköti, sokkal könnyebb minden, ha ezeket az energiákat másba fektethetjük, mondjuk saját magunkba, vagy a családunkba. Minden gyerek örül egy kiegyensúlyozott anyának/apának.

-Óriási lendületet adhat a hétköznapok során, ha sikerül a lecsökkenteni az alvásigényt fáradtság nélkül.

-Akár napközben is lehet rövid gyakorlatokkal átlendülni a holtponton akkor is, ha csak 5 perced van. Hatékonyabb, mint a kávé.

Mind hallottunk már csoda jógikról, vagy mesterekről, akik 10 perc alatt alszanak 10 órát. De mi van akkor, ha ez nemcsak egy távoli misztikus tudomány, hanem bárki számára elérhetővé válhat?

Gogoltól merítve idéznék, hogy könnyű lehetett Diogenésznek abban a hordóban ott a napsütéses Görögországban. Próbálta volna meg ugyanezt Szentpéterváron... Ez alapján: meg lehet világosodni a Himalájában, ahol nincs más csak hegy, meg jak, de nálunk teljes ember követel a munkahely, majd otthon a család is. Akkor hogyan lehet újratölteni a kimerült akksit?

Ha te is azok közé tartozol, akik napról-napra ezzel küzdenek, akkor igazán jó hírem van a számodra!

Az IDŐ-NYERŐ workshopot pont neked állítottam össze, amely során megtanulható hogy

-hogyan kezeld a stresszt, győzd le a kimerültséget;

-hogyan indíthatod el a napodat, anélkül hogy „az első kávédig inkább ne szóljon hozzád senki”;

-mit tehetsz, ha csak pár perced van a következő kihívásig;

- hogyan ne vidd a magánéletedbe a munkád gondjait;

- hogyan kezeld a belső konfliktusaidat;

-hogyan engedd el az aznapi terheket és fejezd be a napot olyan meditációval, ami által még az alvásigényed is csökkenhet.

Be kell jelentkezned, hogy láthasd ezt a tartalmat. Kérlek . Nem vagy még felhasználó? Csatlakozz hozzánk!