Rólam mondták

 • Ildi
  Nem gondoltam volna, hogy ekkora változás lesz! Sajnálom, hogy véget ért! Köszönöm Rita! Ugye lesz haladó csoport is?
  Ildi
 • Megörültem a lehetőségnek. Nem ismertem még Ritát, de hallottam már róla. Az első perctől kezdve laza és természetes volt a hangulat. nem volt nehéz feszélyezttség nélkül nekivágni a napnak. Valóban fordulatot hozott az életembe. Olyan tapasztalatokat érzéseket, felismeréseket  hozott,  hogy hiába csak egy nap volt, valóban fordulatot jelentett. Nem csak napfordító, de sorsfordító találkozás volt. Köszönöm!
 • Kinga
  Még mindig küzdök a nőiességemmel, vagy talán épp a nőiességemért, de már sokkal elfogadóbb vagyok magammal szemben. Ritával megtanultam szeretni a nőt, aki bennem egyre inkább életre kel és persze barátkozom a gondolattal, hogy őt mások is szerethetik.   
  Kinga
 • Andrea
  Külföldön éltem, mikor Ritával összehozott az élet. Nagyon egyedül voltam. Rita segítségével tettem meg a lépéseimet a boldogságom felé. Voltak gátjaim, amiket feloldottunk. Sok változás történt a lelkemben pozitív irányba. Menyasszony vagyok, építkezünk, jöhet a baba is.   
  Andrea
 • Andi
  Azért jó Ritával „dolgozni”, mert instant okosságok és guruszövegek helyett inkább folyamatosan új nézőpontot tud adni nekem, amivel tovább tudok menni a saját utamon. Impulzusai afelé „löknek”, hogy megvizsgáljam, fejlesszem női tudásom, önismeretem.  
  Andi
 • Karolina
  Ritával való munkám után úgy érzem magabiztosabb lettem, nagyobb önbizalommal. A sors mostanság olyan helyzeteket kínál, amelyekben cselekednem kell és jól veszem az akadályokat. A férjemmel is meghittebben és okosabban tudom kezelni a helyzeteket.   
  Karolina
 • Kata
  Amikor Ritával indultunk, a hormonháztartásom a feje tetején állt. Globálisan kerestük meg a kiváltó okokat. Az életminőségem jelentős mértékben változott. Endokrinológus legyen a talpán, aki ilyen összetetten gyógyít.

  Kata
 • Kinga
  Mikor Ritát végre megtaláltam, több évnyi felgyülemlett, tarthatatlan problémát és terhet vonszoltam magammal. A sok haszontalan módszer után Ritával sikerült leásni a probléma gyökeréig. Az addig egymástól függetlennek hitt nehézségekről kiderült, hogy egy gyökerük van. Így máris nem volt olyan félelmetes.

  Kinga
 • Laura
  Rita abban segített, hogy megtaláljam az okát miért hiányzik a szerelem az életemből. A probléma mélyen volt. Ritával hosszabb folyamat során jutottunk oda, mire rám talált az érzés, mire vágytam. Aki mellett ma ébredek, elfogadja a kócos hajamat, megnyugtat ha kell és dicsér, amikor harci díszben indulok szórakozni.

  Laura
 • Krisztina
  Ritával mindig szeretem az oldásainkat. Nagy érzékkel talál rá az adott probléma magjára, amit a vezetésével mindig sikerül kioldani. Vannak emberek, akik segítő foglalkozásra születnek. Hát ő ilyen! Ajánlom szeretettel!

  Krisztina
 • Klára
  Rita akkor segített, amikor gyerekeim apja másodszor elköltözött tőlünk hátrahagyva egy csomó adósságot. Erőt adott nekem és hitet bízni magamban. Elhittem, hogy ami történik csakis jó lehet. Éreztem, jobbat érdemlek és elhittem, hogy megtalál a szerelem. Az út hosszabb volt, de megérte. Megismertem egy csodálatos embert. Mára tudom, hogy értékes vagyok. És igenis szerethető….

  Klára
 • Ági
  Hisztis, sértődött, duzzogó gyereklelkű felnőtt voltam. Ritával megtanultam kezelni a konfliktusokat. Nem megyek bele, vagy nem pazarlom az energiáimat. Megtanultam kérni az erőszakoskodás helyett. Nem rágódok túl sokat, mert már tudom mindenre van megoldás.   
  Ági
 • Anetta
  Rita profizmusa lenyűgöző. Nemcsak hihetetlen szakmai tudása, hanem mély alázata a gyógyítás és gyógyulni vágyó iránt. Egyéni alkalmait női lágyság áramlása és olyan magasszintű tudás jellemzi, amelyet megtapasztalni egy csoda. Szívből ajánlom őt mindenkinek!  
  Anetta
 • Anita
  Mostanában színes világ! Rita sokszor kitakarítja a vulkánomat és a rózsámmal jóban lettünk a bolygócskámon. A dobozban a birkám is virgonckodik.   
  Anita
 • Kinga
  Soha nem felejtem el, amikor Rita azt mondta, hogy egy toronyba zárt királylány vagyok, aki várja a lovagot és nem ismeri fel, hogy a toronyból maga is kijuthat. A kijutásomhoz megelevenedett előttem egy kép, amint minden erővel ereszkedem a torony falán az indákon… Erre Rita megkérdezte, hogy miért nem használom az ajtót?....  
  Kinga
 • Anna
  Nagyon sokat és régóta szenvedtem a szorongástól, depressziótól. Bár még küzdök a problémákkal, de Rita megmutatta, hogy vannak az életben reményteljes, pozitív perspektívák. Valamiért megnyugtat, hogy abban hiszek, hogy mindenki úgy jó, ahogy van. És mindannyian képesek vagyunk a boldogságra.   
  Anna
 • Ági
  Rita megmutatta mi rejlik bennem, amit rég elfeledtem. Felszínre hoztuk a jó dolgokat. Segített kilépni a komfortzónámból, amin túl csomó huncutság van…. Megtanította, ami másokban nem tetszik, magamban keressem először. Hálás vagyok, hogy megmutatta hogyan nézzem az élet tükrét és fordítsam a javamra.  
  Ági